Foto's verzamelen

Maak een aparte map op de harde schijf van uw computer waarin u de foto's verzamelt die u op de website wilt plaatsen. Maak deze foto's vervolgens op maat (hoogte circa 2000px) zodat u ze straks snel en gemakkelijk kunt uploaden.
Foto's verkleinen met Adobe Photoshop

Testsite bestellen

Nadat u via het bestelformulier een testsite heeft besteld, ontvangt u binnen enkele minuten een e-mailbericht met daarin het tijdelijke adres van uw testsite en het wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot het login-gedeelte van de site. U kunt dan vrijwel onmiddellijk aan de slag.

Website invullen

Wanneer u ingelogd bent, kunt u beginnen met het maken van één of meer pagina’s, vervolgens kunt u naar de verschillende pagina’s uw foto’s uploaden. Verder kunt u ook bepaalde instellingen wijzigen zoals de titel van de website, de achtergrondkleur (zwart, wit of grijs), het lettertype en het type site (zie prijslijst).

Domeinnaam aanvragen/verhuizen

Als u aan het eind van de testperiode (14 dagen) tevreden bent, kunt u zelf uw website activeren door voor een periode van 1, 3, 6, 12 of 24 maanden te betalen.
Nadat uw betaling door Tomston ontvangen is, zal uw domeinnaam voor u geregistreerd of verhuisd worden. Na enkele dagen is uw website dan actief.
Verhuizen van een domeinnaam naar Tomston

E-mailaccount

Indien u gebruik wilt maken van het e-mailadres dat bij uw domeinnaam hoort, ontvangt u ook de gegevens waarmee u op uw computer een e-mailaccount kunt aanmaken. Hiermee kunt u e-mail verzenden en ontvangen op bijvoorbeeld het adres info@uwnaam.nl.
Een e-mailaccount is niet bij de prijs van uw website inbegrepen (zie prijslijst).
Veel gestelde vragen: E-mail

14 dagen gratis en vrijblijvend testen

PROBEER NU