Het watermerk van uw keuze wordt automatisch toegevoegd op de grote en extra grote foto na het uploaden. U kunt dus per foto kiezen of u wel of geen watermerk wilt. De tekst van het watermerk is altijd het adres van uw website.
Foto's met een hoogte van minder dan 450px krijgen geen watermerk, dit is vanwege de lage resolutie niet nodig.
Het is ook mogelijk om het watermerk met de kopieerbeveiling te combineren.


Kruis watermerk Kruis watermerk
Het kruis watermerk is het adres van uw website in grote semitransparante letters, in combinatie met een kruis door de foto. De grootte van de tekst en het kruis zijn afhankelijk van het formaat van de foto. Ook dit watermerk is bijna niet te verwijderen, maar kan door bezoekers van uw website als storend ervaren worden.
Het watermerk met kruis is vooral geschikt wanneer u de foto's op uw website ook te koop aanbiedt of wanneer u bang bent dat foto's zonder uw toestemming gepubliceerd zullen worden.
Website: Basic, Advanced en Professional

Klein watermerk Kleine watermerk
Wanneer u kiest voor kleine watermerk wordt het adres van uw website in kleine letters rechts onder op de foto geprint. De kleur van de tekst wordt automatisch bepaald en is afhankelijk van de kleur van de foto.
Deze optie is niet bedoeld om oneigenlijk gebruik van uw foto's te ontmoedigen, de tekst is niet storend maar daardoor vrij makkelijk te verwijderen.
Website: Advanced en Professional

Middelgroot watermerk Middelgrote watermerk
Bij het middelgrote watermerk wordt het adres van uw website op vier verschillende plaatsen op de foto geprint. Hierdoor is dit watermerk moeilijk te verwijderen, maar kan door bezoekers van uw website als storend ervaren worden.
Dit watermerk is vooral geschikt wanneer u de foto's op uw website ook te koop aanbiedt of wanneer u bang bent dat foto's zonder uw toestemming gepubliceerd zullen worden.
Website: Professional

Groot watermerk Grote watermerk
Het grote watermerk is het adres van uw website in grote semitransparante letters midden op de foto. De grootte van de tekst is afhankelijk van de breedte van de foto. Door het formaat is dit watermerk moeilijk te verwijderen, maar kan door bezoekers van uw website als storend ervaren worden.
Dit watermerk is vooral geschikt wanneer u de foto's op uw website ook te koop aanbiedt of wanneer u bang bent dat foto's zonder uw toestemming gepubliceerd zullen worden.
Website: Professional

14 dagen gratis en vrijblijvend testen

PROBEER NU